Så har jag testat ett nytt lammrecept. Lamm på mongoliskt vis ur Annas nya kokbok (en favorit) av Anna Bergenström - den med 300 nya recept! En liten lammbog benade jag ur. Köttet skar jag i små bitar och marinerade i soja, honung, chili, vitlök och olja i en timme. Purjo skars i centimeter-breda avlånga bitar & frästes i stark värme tills den fick färg. Sedan köttet i några minuter. Serverades till jasmineris och med en klyfta lime. Ingen kofta här inte! Hittade ett lammrecept på bringa på taffel.se "lammrulle med nordafrikanska kryddor" som jag ska prova någon dag.
tisdag 8 januari 2008
Lamm på mongoliskt vis
Så har jag testat ett nytt lammrecept. Lamm på mongoliskt vis ur Annas nya kokbok (en favorit) av Anna Bergenström - den med 300 nya recept! En liten lammbog benade jag ur. Köttet skar jag i små bitar och marinerade i soja, honung, chili, vitlök och olja i en timme. Purjo skars i centimeter-breda avlånga bitar & frästes i stark värme tills den fick färg. Sedan köttet i några minuter. Serverades till jasmineris och med en klyfta lime. Ingen kofta här inte! Hittade ett lammrecept på bringa på taffel.se "lammrulle med nordafrikanska kryddor" som jag ska prova någon dag.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar